Thuiszorg & zorgverlening Costa Blanca

Bent u op zoek naar zorg, thuiszorg, een zorgvakantie of medische hulp tijdens het overwinteren in Spanje. Hier vindt u de informatie van Nederlandstalige gezondheidszorg aan de Costa Blanca.

Kijkt u ook eens op de website van de Samenwerkende Buitenlandse Zorgorganisaties, wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgkosten in het buitenland.
www.zorgbuitenland.nl

Thuiszorg Costa Blanca, Alfaz del Pi

De Thuiszorg Costa Blanca is een professionele Spaanse thuiszorgorganisatie naar Nederlands model. Een team van gediplomeerde, meertalige verpleegkundigen en ziekenverzorgers staat garant voor zorg op hoog niveau. Integriteit en veelzijdigheid zijn kenmerken van de medewerkers van De Thuiszorg Costa Blanca. Zij beschikken over een breed assortiment aan hulpmiddelen en verpleegmaterialen. De Thuiszorg Costa Blanca is inmiddels uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige zorgaanbieder aan de Costa Blanca, in een gebied dat strekt van Denia tot Torrevieja.
www.thuiszorgcostablanca.com

Zorggroep Spanje

Zorggroep Spanje is een professionele thuiszorgorganisatie die hulp biedt aan een ieder in een gebied dat reikt van Ondara tot Villajoyosa. Met haar team van gemotiveerde medewerkers staat zij garant voor zorg op hoog niveau.
www.zorggroepspanje.com

Zorgservice Flor, Benidorm

Bij Zorgservice Flor kunt u terecht voor verpleging en verzorging van zieken, gehandicapten en ouderen, maar ook huishoudelijke dienstverlening. Zij werken samen met Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, de ANWB, ziekenhuizen, specialisten en verpleeghuizen in de hele regio. Zij verhuren thuiszorg hulpmiddelen zoals rolstoelen, rollators, badplanken, toiletverhogers etc.
www.dethuiszorgsl.com

Buro Thuiszorg Montebello, Benidorm

Buro Thuiszorg Montebello biedt kwaliteit van leven. Zij nemen de tijd om de zorgwensen van iedere klant te vast te stellen. Op deze manier kunnen zij thuiszorg aanbieden die de onafhankelijkheid en waardigheid van de klant in stand houdt. Begrijpelijkerwijs verblijft u liefst in de vertrouwelijke omgeving van hun eigen huis of accommodatie. Buro Thuiszorg Montebello zorgt dat verpleegkundigen en verzorgenden de thuishulp bieden die u nodig heeft.

Onderdeel van de dagelijkse of wekelijkse service: routine zorg, hygiënische assistentie, schoonmaken, boodschappen doen, maaltijdvoorbereiding, vervoer, hulp bij medicatie, begeleiding bij artsen- of instantiebezoek, DRU-seniorenyoga.
www.burothuiszorgmontebello.com

 

 

Zorghotel of zorgresort

Zowel voor tijdelijk verblijf als om te wonen kunt u terecht in zorghotel / zorgresort Ciudad Patricia.

Revalidatie Centrum MedifitReha

Een ultramodern "Nederlands" revalidatiecentrum aan de Costa Blanca Spanje. Waarom revalideren in het buitenland? Het is een heerlijke leefomgeving waardoor u zich helemaal kunt richten op de revalidatie. Dit met de meest moderne apparatuur en meest up to date kennis. Alles is erop gericht om uw verblijf zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. De revalidatie is zeer uniek in zijn aanpak en richt zich volledig op uw specifieke problemen! Er wordt er hard gewerkt, maar tegelijkertijd kunt u ook genieten van de sfeervolle omgeving en de persoonlijke aandacht. Meer info: www.medifitreha.nl

Zorgvakanties

Zorgvakanties biedt een brede waaier aan vakantiemogelijkheden aan voor mindervaliden, zorgbehoevenden en rolstoelgebruikers. Met Zorgvakanties kan iedereen die zorgbehoevend is of een aangepaste accommodatie nodig heeft, met een gerust hart genieten van een welverdiende vakantie. Zonder twijfel kunnen wij u verder helpen met uw reis naar de zon. De juiste maatzorg en correcte zorgverlening dragen wij hoog in het vaandel.
www.zorgvakanties.com

RCR Zorgreizen

RCR Zorgreizen maakt reizen voor senioren en mindervaliden bereikbaar en betaalbaar. In onze topzorghotels in Rojales (Spanje) brengt u de tijd door zoals u dat wilt: ontspannen genieten met volop beleving.
www.rcrzorgreizen.com

Scootmobiel, rolstoel, rollator huren Costa Blanca

Verhuur van scootmobiel, rolstoel of rollator in de plaatsen Benidorm, ALbir, Alfaz del Pi, La Nucia, Altea, Altea La Vieja, Villajoyosa, Calpe, Denia, Javea, Alicante, Torrevieja.
Meer info: www.mobilityabroad.com

Verhuur van scootmobiel, rolstoel of rollator in de plaatsen Benidorm, Altea, Alfaz, Albir, Calpe, Denia, Finestrat, Moraira, la Nucia, Villajoyosa.
Meer info: www.easy-hire.com

Vakantie aanbieders

Overwinteren in Spanje - Van Ham Reizen 

Vakantie Spanje - Jiba

 

Vakantie Spanje - Sunweb

 

Vakantie Spanje - Ferio

 

vakantie Spanje Tui Arke

 

Vakantie Spanje - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Spanje - World Ticket Center